måndag 2 mars 2009

Mammor

Jag har alltid tyckt om Linda Skugge, men i det lilla bråket som varit så står jag faktiskt på Ebbas sida. Visst har man det för jävligt som småbarnsmamma, men det ger en ingen rätt att tro att man står över alla andra. Bara för att man inte har barn betyder inte det att man inte vet vad stress är.

Jag absolut hatar mammor som går omkring med sina jävla trucksizebarnvagnar och tror att de är speciella. Newsflash - det finns miljarder av mammor. Var är det speciella?

Idag på bussen hem stod det tre mammor, med varsin barnvagn. Det var alltså fullt på stället anpassat för barnvagnar. Vi stannar på en busshållplats där det väntar en mamma med enorm barnvagn. Chauffören öppnar bakdörrarna, så hon kan komma in... Denna kvinna har då noll sunt förnuft, och tränger sig på bussen, och totalt blockerar bussens enda utväg. Hon var långt ifrån smal, också..

Hur tänker man då? Hade hon inte kunnat vänta 10 min på nästa buss? Och vad är poängen med att ha megabarnvagn för något som är mindre än en brödlimpa?

Skönt att få skriva av sig.

1 kommentar:

Anders Pantzar sa...

Haha! "Lol" för brödlimpan!