onsdag 31 december 2008

Fräsch som Blondinbella


Få saker trollar fram ett fräscht utseende som rosiga kinder. Våga prova olika färger och konsistenser.

Bilden och texten kommer från msn livsstil. Jag är ledsen, men jag förstår inte kopplingen här. Tjejen på bilden ser väl allt annat än fräsch ut?

Men man ska väl inte lita för mkt på råd från en sida som publicerar Blondinbellas träningstips. Här är några godbitar därifrån:

*Använd handskar när du styrketränar - bra mot valkar i händerna!

*Stå så att du ser dig själv i spegeln, bra både för att se om man gör rätt och för att se hur snygg man är! (jaa.. vad ska man säga?)

*Spraya och torka handtagen innan du använder maskinerna, man vet aldrig om den före har städat efter sig! Det kan vara riktiga bakteriehärdar!

Det är väl klart ingen "städar efter sig" efter att ha använt en maskin. Gör hon det själv? Visst har hon rätt om en sak iaf, handtag är riktiga bakteriehärdar, men där det finns människor finns det bakterier, virus, och smuts. Inget man kan fly från. Men hon tycker alltså inte att det räcker att man tvättar händerna och duschar efter att man varit på gym, nej för hon har ju sin lilla ovana.. Kanske dags att sluta slicka rent händerna efter att ha använt en maskin eller ett redskap, blondis? Jag lovar, det hjälper inte ett dugg mot valkar.

God morgon, förresten!

Inga kommentarer: